Bezoek vrijblijvend ons toonpark!

Ons bedrijf is specialist in klinkers en vloeren

Cools klinkers en vloeren is een familie bedrijf met 3 generaties ervaring in klinkers en vloeren.

Vader Vic Cools is in de jaren 50 gestart met een bedrijf dat turf, meststoffen en kolen verkocht. Later kwamen er ook de bouwmaterialen bij en in 1973 kreeg het bedrijf een extra versterking, zoon Richard Cools stapte in het bedrijf. In 1998 besloot vader Vic het bedrijf uit handen te geven en kwam zoon Richard aan het hoofd. Hij gaf het bedrijf een nieuwe wending en besloot te stoppen met grote ruwbouw en ging zich specialiseren op gebied van vloeren, tegels, klinkers en natuursteen. In het voorjaar van 1998 kwam er dan ook een showtuin van 800 m² die we beschouwen als onze eigen tuin.

Ook dochter Nancy Cools stapte in het bedrijf in 1999 en zorgde voor een verjonging van het bedrijf. Ze ging op zoek naar nieuwe producten en de nieuwste trend zowel voor binnen in huis als voor buiten in de tuin. Vandaag beseffen we maar al te goed dat de tuin zeer belangrijk geworden is in onze klanten hun leven. Een beetje quality time in onze eigen tuin na een drukke werkdag kan wonderen doen. zo onderhoud vriendelijk.


Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren Bedrijf klinkers en vloeren