Bezoek vrijblijvend ons toonpark!

Klinkers voor buiten, vloeren & tegels

Klinkers voor tuin, opritten, paden en verharding:

De tuin wordt al maar belangrijker in ons leven en de keuze aan klinkers is zeer divers. De betonklinkers zijn een blijver van formaat, zowel de getrommelde als ongetrommelde versies. Daarnaast zijn ook de kleiklinkers een blijver.

Nieuw in de betonwereld zijn de waterdoorlatende betonklinkers en hier verwachten we de volgende jaren nog wel wat vernieuwing in. Ook de grote formaten van betontegels zijn aan een opmars bezig. Formaten als 60x60, 80x80 en 100x100 ogen strak en modern. Formaten als 30x120, 40x80 en 60x90 zorgen voor een speelser zicht in de tuin.

 

Natuursteen:

Natuursteen is ook een prachtig product om te verwerken in de tuin. De meest bekende zijn de blauwe hardsteen, graniet en leisteen soorten in verschillende maten en kleuren met daarbij de bijhorende boordstenen, traptreden, stapelblokken, ... Keramische tegels voor buiten zijn ook aan een opmars bezig. De imitaties van de blauwe hardsteen en de graniet in 2cm zijn prachtig en zeer onderhoud vriendelijk en antislip.

 

Siergrind:

De nieuwe kleuren en formaten van het siergrind zijn imens. Van licht naar donker, van klein naar groot, van gebroken naar rond. Siergrind in combinatie met grote tegels in beton of natuursteen zijn een streling voor het oog. Daarnaast hebben wij ook een groot gamma aan opsluitbanden, palissaden en stapelblokken Voor advies in verband met onderhoud van uw oprit of terras kan U bij ons altijd terecht. Ook de plaatsing van klinkers, palissaden en stapelblokken kan door ons verzorgt worden door professionele vakmensen. Daarnaast leveren wij ook stabilisatie, gedroogd zand en ontmosser voor klinkers.

 

Vloeren:

Vandaag de dag zijn keramische tegels zeer populair. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft de vorm, kleur en grote. De looks zijn oneindig imitatie parket, betonlook, vintage, natuursteen, enz. Keramische vloertegels zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een goed prijs-kwaliteit verhouding. Vloertegels worden ook steeds meer gebruik om een muur te betegelen om zo een strakker en modern uitzicht te krijgen.

 

Wandtegels:

Voor de betegeling van de muur kunnen we ook een zeer groot gamma aanbieden mat of glanzend, groot of klein, imitaties op parket of natuursteen en niet te vergeten de mozaïeken. Daarnaast hebben wij ook een compleet gamma van lijmen, voegsels, afwerkhoeken en onderhoudsproducten op voorraad. Kortom bij ons kan U terecht voor al uw materialen. Ook de plaatsing van vloeren en wandtegels kan door ons verzorgd worden door professionele vakmensen.Onze merken:

Klinkers: Redsun Garden products, Martens beton, MBI beton en Marlux
Natuursteen: Redsun Garden products
Siergrind: Redsun Garden products, Tielen mineralen
Kleiklinkers: Bylandt, Vandersanden, Wienerberger
Vloeren en Wandtegels: Colorker, Century, Armonie, Rocersa